Formbilder – Motiveringskällan

Brukar du ta formbilder?
Jag skapade en site som tar upp ämnet med Formbilder. Formbilder tar man när man tränar för att se vilken form man är i just nu. Man brukar ta formbilder när man känner att man uppnått ett mål eller om man ska starta ett nytt mål, tex viktminskning. Känner du att du är en person som söker ett ställe där du har möjlighet att lägga upp dina formbilder och synas. Vill du att dina formbilder syns? Skicka då dina formbilder oss!
Blir du motiverad utav att se slanka tjejer visa upp sina vältränade magar? Eller gillar du att se killar med magrutor? Har du formbilder som bara ligger i en mapp hemma utan att göra någon nytta. Motivera oss andra och visa vilken fin form just du har! Vi alla försöker utvecklas, så därför är det kul att se på andras formbilder så att man får idéer om vad man behöver jobba på med sin egen kropp!

Vältränade killar/tjejer visa upp era formbilder så att andra får ta del utav eran träning och bli motiverad.
Saknar du teknisk kompetens så kan du alltid maila dina bilder till oss. Låt oss samla alla formbilder på ett och samma ställa, få din egen sida med kommentarer/tips ifrån andra som också tränar. Vi får in flera hundra bilder i veckan ifrån folk som vill vara med och synas. Börja du också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *