Bågar och personligheten

Att välja de rätt bågarna har ju alltid varit ett problem. Känner ni inte igen er i det här? Det är ett sådant stort val på något sätt. Eftersom att bågarna är en sådan personlighets stämpel, så vill man inte att det ska gå fel. Jag håller på just med ett sådant val. Men jag kan säga er att det inte är lätt. Jag håller på att vända och vrida på varje vinkel för att se om just den bågen kommer att passa mig.

Men jag vet inte om ni har några tips om det här? Det hade varit guld värt för mig. Det är andra gången som jag ska välja bågar. Första gången så fick jag faktiskt dem i present. Då hade jag inte så mycket att säga. Men de passa mig rätt bra då tyckte jag. Men nu ska jag välja själv. Det är lite svårare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *